Vanlige spørsmål om å kjøpe digitale spill på Xbox One

Denne siden inneholder svar på vanlige spørsmål om kjøp av digitale versjoner av spill for Xbox One-konsollen.

Kjøpe digitale spill

Kan jeg kjøpe digitale versjoner av alle Xbox One-spill?

Alle Xbox One-spill har en digital versjon, med mindre en ekstern enhet er nødvendig (for eksempel "portalenheten" i Skylanders SWAP Force).

Går jeg glipp av bonuser eller begrensede utgaver i forbindelse med forhåndsbestillinger hvis jeg kjøper digitale versjoner av Xbox One-spill?

Det avhenger av spillet. Enkelte spill, for eksempel Call of Duty: Ghosts, omfatter faktisk ekstra bonuser med digitalt innhold som ikke følger med plateversjonen av spillet. Andre spill, for eksempel Dead Rising 3, har forhåndsbestillingsbonuser som følger med den digitale versjonen de to første ukene. Det blir mer og mer av slike bonuser, men vi kan ikke garantere at det følger med bonuser i alle tilfeller.

Kan jeg laste ned den digitale versjonen på nytt hvis noe går galt eller jeg kjøper en ny konsoll?

Ja. Etter at du lisensierer og laster ned den digitale versjonen, kan du laste ned spillet på nytt. Se Regler for bruk av Xbox Live hvis du vil ha mer informasjon.

Hvor mange digitale spill kan jeg lagre på Xbox One-konsollens harddisk?

Det avhenger av størrelsen på spillfilen. Du kan fjerne spillinnhold fra harddisken for å frigjøre plass til nye spill. Alt du har kjøpt og senere har slettet fra harddisken, kan lastes ned på nytt når som helst.

Blir spillforløpet mitt lagret hvis jeg må laste ned den digitale versjonen på nytt?

Så lenge du tar vare på spillagringsfilen (på harddisken eller i skyen), blir spillforløpet lagret, og det er tilgjengelig hvis du laster ned det digitale spillet på nytt.

Er de digitale og fysiske versjonene av et spill de samme når det gjelder grafikk, kvalitet, hastighet og ytelse?

Ja. Digitale og fysiske versjoner er identiske når det gjelder disse aspektene.

Kan jeg ta med meg et digitalt spill til venner og spille der på samme måte som med en fysisk plate?

Ja, du kan spille hele biblioteket med digitale spill når som helst så lenge du er logget på (i tillegg til på hjemmekonsollen).

Kan jeg veksle dynamisk mellom digitale versjoner av Xbox One-spill?

Ja. Slik fungerer dette på Xbox One-konsollen:

• Fysiske (platebaserte)
    • Du må installere spillet og spille det fra harddisken.
    • Du må alltid ha platen i den optiske stasjonen for å kunne spille spillet.
  • Digitale
    • Du må installere spillet og spille det fra harddisken.
    • Det finnes ingen plate, så du kan enkelt veksle mellom spill.

Hva om jeg ser feilmeldingen om at jeg har nådd grensen for hvor mye jeg kan bruke i Store i dag?

Hvis du ser denne feilmeldingen, må du kanskje legge til eller oppdatere faktureringsinformasjonen. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Alle innstillinger.
    4. Velg Betaling og fakturering under Konto.
    5. Velg betalingstypen du vil legge til, eller velg Endre faktureringsadresse.
    6. Angi eller oppdater faktureringsinformasjonen.

Jeg har problemer med å spille et digitalt spill jeg har kjøpt. Hva skal jeg gjøre?

Hvis du har problemer med å laste ned spillet, kan du se Feilsøke treg nedlasting av spill eller apper på Xbox One.

Hvis du har problemer med å spille et spill, kan du gå til siden Feilsøke Xbox One-spill og finne spillet. Du finner feilsøkingsinformasjon på siden for spillet.

Kan familiemedlemmer spille det samme spille med meg på andre Xbox One-konsoller, eller må jeg kjøpe flere?

Hver Xbox One-konsoll må ha enten en digital eller en fysisk kopi av et spill. Hvis du for eksempel har andre Xbox One-konsoller i hjemmet og andre personer ønsker å spille det samme spillet med deg med de ekstra konsollene, må hver konsoll ha sin egen kopi av spillet.

I tillegg må hver enkelt person ha en Xbox-konto (sin egen eller bruke en gjestekonto) som lar dem spille på nettet i et flerspillermiljø, for å spille det samme spillet samtidig på forskjellige konsoller.

Kan jeg få refusjon for et digitalt spill?

Nei. Du kan ikke returnere et digitalt spill og motta refusjon eller kreditt.