Finne spill og spillinnhold etter å ha løst inn en kode på nettet på Xbox One

Når du har løst inn en kode på nettet, installeres spill og nedlastbart spillinnhold automatisk på hjemmekonsollen hvis Last ned dine kjøp og oppdateringer automatisk er aktivert under innstillingene for strømmodus. Bruk instruksjonene på denne siden hvis du vil installere dem manuelt senere eller på en annen konsoll enn hjemmekonsollen.

Spill

1. Trykk Xbox-knappen  på kontrolleren for å gå tilbake til Hjem-skjermen. Eller si Xbox, gå hjem.
  2. Trykk høyre trigger  for å rulle ned, og trykk deretter A-knappen  for å velge Mine spill og apper.
  3. Bla mot høyre til delen Klar til å installere.
  4. Merk spillet du vil installere, trykk A-knappen  på kontrolleren, og velg deretter Installer.

Tillegg og nedlastbart spillinnhold

1. Trykk Xbox-knappen  på kontrolleren for å gå tilbake til Hjem-skjermen. Eller si Xbox, gå hjem.
  2. Trykk høyre trigger for å rulle ned, og trykk deretter A-knappen  for å velge Mine spill og apper.
  3. Merk spillet du har et tillegg for, og trykk deretter menyknappen  på kontrolleren.
  4. Velg Administrer spill.
  5. Bla mot høyre til delen Klar til å installere.
  6. Merk tillegget eller spillinnholdet du vil installere, og trykk deretter A-knappen  på kontrolleren.

Kan du ikke laste ned innholdet?

Hvis du har problemer med å laste ned spill eller spillinnhold, prøver du følgende:

• Se etter tjenestevarsler. Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:
Spill og sosialt: oppe og går
2017-02-21T15:40:35.4901122+00:00