Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Hvor kan du laste ned spill for Windows 10?

Du kan bruke Microsoft-kontoen til å laste ned og installere spill i Windows 10.

Slik installerer du et spill i Windows 10

  1. Logg på datamaskinen du vil installere spillene på med Microsoft-kontoen din.
  2. Velg Store-ikonet på startskjermen.
  3. I butikken velger du Spill fra menyen.
  4. Bla til og velg spillet du vil kjøpe.

Hvis du allerede eier spillet, kan du installere det på datamaskinen. Hvis ikke, velger du Installer for å laste ned og installere spillet.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvor kan du laste ned spill for Windows 10?, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden