Feilsøke nettlagring på Xbox 360

Denne siden beskriver hvordan du løser problemer med nettlagrede spill på Xbox 360. Den inneholder også informasjon om statusen til de nettlagrede spillene dine.

Obs! Husk at du for å lagre spillagringer i nettskyen (på lagringsenheten Cloud Saved Games) trenger:

• Et Xbox Live Gold-medlemskap
  • En konsoll koblet til Xbox Live
  • 514 MB lagringsplass

På denne siden

Feilmeldinger

Du kan få en av følgende feilmeldinger når du prøver å bruke nettlagring til å administrere spillagringene og dataene dine.

• Cloud storage is only available to Xbox LIVE Gold members

Et Xbox LIVE Gold-medlemskap er påkrevd for å kunne lagre spillagringer i nettskyen via lagringsenheten Cloud Saved Games.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du flytter innhold, kan du se Kopiere, flytte eller slette lagrede spill, profiler og avatarutstyr for Xbox.

• Saved games are still uploading on another console. If you continue, you may lose progress.

Dette betyr at spillagringen ble brukt fra en annen konsoll og har ulagrede endringer som trenger å bli lastet opp til nettskyen. Hvis du velger å bruke denne spillagringen i mellomtiden, kan det hende du mister de nyeste endringene.

• Items in use on the other console
  • Items on another console are pending uploaded for this game or app

Dette elementet er enten i bruk på en annen konsoll eller venter på å bli lastet opp på en annen konsoll. Du løser dette problemet ved å logge på konsollen som prøver å oppdatere spillagringen, slik at nettlagringen kan fullføres. Gjør følgende for å gjøre dette:

1. Logg på Xbox Live-profilen din.
    2. Gå til Settings, og velg deretter System.
    3. Velg Storage.
    4. Velg lagringsenheten med spillagringen som du vil flytte til nettskyen.
    5. Velg Games.
    6. Velg spillet med spillagringen din.
    7. Velg spillagringen.
    8. Velg Move.
    9. Velg Cloud Saved Games.
  • Your cloud saved games are out of sync
    Your cloud saved games and the saved game copies on your console are out of sync. Which do you want to use?

Hvis du får denne meldingen, betyr det at det finnes to tilgjengelige versjoner av en spillagring.

• Hvis du sist spilte spillet på denne konsollen, bør du antakelig velge den lokale spillagringen.
    • Hvis du sist spilte spillet på en annen konsoll med nettlagring aktivert, bør du antakelig velge spillagringen i nettskyen.

• Can't enable cloud storage just yet

Gjør følgende hvis du får denne meldingen:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet, og velg deretter System.
    2. Velg Storage, og velg deretter den primære lagringsenheten (for eksempel Hard Drive).
    3. Velg System Items.
    4. Velg Cloud Storage Console Copy.
    5. Velg Delete.

Se om dette løste problemet.

• Can't disable cloud storage because console copies of some items still exist

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du deaktiverer nettlagringer, kan du se Lagre spillagringene dine i nettskyen.

• Sorry, only saved games can be uploaded to cloud storage

Du kan bare laste opp lagrede spill til nettlagringen. Flytt alle spillrelaterte elementer som prestasjoner og nedlastbart innhold til en lokal lagringsenhet, eller slett dem.

• Your cloud storage isn't synced. Try signing out and back in again.

Logg deg av Xbox Live-profilen og deretter på igjen. Se deretter om dette løste problemet.

• Can't download your saved games because cloud storage isn't set up on this console.

Det er lagret en spillagring i nettskyen, men lagring i nettsky er ikke aktivert på denne konsollen. Slik aktiverer du nettlagring på denne konsollen:

1. Gå til Settings fra Xbox-dashbordet, og velg deretter System.
    2. Velg Storage, og velg deretter Cloud Saved Games.
    3. Velg Enable Cloud Saved Games.
  • Game not supported

Noen få Xbox 360-spill støtter for øyeblikket ikke nettlagrede spill. Vi arbeider stadig med utviklere for å støtte denne funksjonen. Inntil de lanserer en oppdatering for spilltittelen som er kompatibel med nettlagrede spill, må du bruke en lokal lagringsenhet (for eksempel en harddisk eller minnepinne).

• 514 megabytes (MB) of storage space is required

Spillagringer i nettskyen krever 514 MB lokal lagringsplass for å lagre spillagringene før de lastes opp til nettskyen. Du må frigjøre 514 MB på Xbox 360-harddisken eller USB-lagringsenheten. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du gjør dette, kan du se Kopiere, flytte eller slette Xbox-lagrede spill, profiler og avatarutstyr.

• Lost connection to Xbox Live or need a connection to Xbox Live

Tilkoblingen til Xbox Live ble avbrutt. Se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live, eller se om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises tjenestevarsler, bør du vente en stund og deretter prøve på nytt.

Hvis en bestemt tjeneste eller app ikke fungerer, kan du be Microsoft om å varsle deg når den fungerer igjen. Klikk Notify me when this service or app is up and running under navnet på appen eller tjenesten.

Obs! Denne tjenesten er bare tilgjengelig i USA.

Hvis du ønsker å konfigurere nettlagrede spill, må du koble til Xbox 360-konsollen til Xbox Live. Hvis du har problemer med å holde deg tilkoblet til Xbox Live, kan du se Feilsøke Xbox 360-tilkoblingen til Xbox Live eller prøve Løsning for feil på tilkobling til Xbox 360.

• Can't Retrieve Information from Xbox Live, Status Code 80072746

Det oppstod et problem under overføring av filen til konsollen på grunn av et tidsavbrudd i nettverket. Dette skjer når det er et tjenesteavbrudd som forhindrer tilgang til nettskyen eller når du prøver å laste opp en veldig stor spillfil til nettskyen. Dette avbryter alle andre ventende spilloverføringer til nettskyen.

Se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live, eller se om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises tjenestevarsler, bør du vente en stund og deretter prøve på nytt.

Hvis en bestemt tjeneste eller app ikke fungerer, kan du be Microsoft om å varsle deg når den fungerer igjen. Klikk Notify me when this service or app is up and running under navnet på appen eller tjenesten.

Obs! Denne tjenesten er bare tilgjengelig i USA.

Prøv følgende for å omgå denne feilen:

• Prøv å synkronisere på nytt senere når belastningen på nettverket kan være mindre.
    • Flytt store filer ut av Cloud Game Saves. Enkelte store filer som ikke er nødvendig for spillopplevelsen, kan lagres på en lokal lagringsenhet eller slettes. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Kopiere, flytte eller slette Xbox-lagrede spill, profiler og avatarutstyr.
      Obs! Hvis du sletter filer fra nettlagring for Xbox Live, slettes filene permanent. Ikke slett filer som du trenger til spillagringen eller til andre elementer.
    • Hvis du har lagret en kopi av spillagringen lokalt, bruker du den.

Microsoft vet om dette problemet og er i ferd med å utarbeide flere løsninger.

Status for dine nettlagrede spill

Når du ser på innholdet på Cloud Saved Games-lagringsenheten, kan du se statusen for hver spillagring.

Status

Hva betyr dette?

Pending Upload

Konsollen har en opplasting til Cloud Game Saves som venter. Du kan sjekke statusen for en opplasting i Active Downloads.

Cloud Only

Denne spillagringen er bare tilgjengelig i nettskylagringen. Start spilltittelen for å synkronisere spillagringen til konsollen.

Out of Sync

Det er en konflikt mellom en versjon som er lagret lokalt, og en versjon lagret i nettskyen. Neste gang du spiller dette spillet, kan du velge hvilken versjon av spillagringen du vil bruke.

Not Cloud Supported

Nettskyen støtter bare spillagringer i nettskyen. Du kan lagre annet Xbox 360-innhold på en lokal lagringsenhet.

In Sync

Denne spillagringen er lagret lokalt og i nettskyen. Spillagringene er synkronisert og klare til bruk.

Offline

Eieren av denne spillagringen er ikke logget på Xbox Live. Logg på med Xbox Live-profilen som opprettet den lagrede filen, for å se status for denne spillagringen.