Feilmeldinger ved synkronisering av Xbox One-spillagringer til nettskyen

Nettlagringer gjør at du kan spille spill på flere konsoller. Hvis du har flere Xbox One-konsoller eller vil spille spill hos en venn, kan du lagre spillagringene dine i nettskyen. Dermed kan du fortsette spillet på en annen konsoll fra der du avsluttet det.

Denne siden viser hva du gjør hvis du får en feilmelding når du prøver å synkronisere spillagringer som lagres i nettskyen.

Obs!  Hvis du har andre problemer med å bruke spillagringer i nettskyen, kan du se Vanlige spørsmål om Xbox One-spillagringer i nettskyen.

På denne siden

Vi kan ikke lagre ytterligere informasjon for…

Denne feilmeldingen vises når konsollen går tom for plass for lagrede spill under synkronisering med nettskyen. Du må frigi plass ved å slette lagringer du ikke lenger trenger. Eller du kan ignorere feilmeldingen og fortsette å spille uten mulighet til å lagre.

Hvilken vil du bruke?

Denne feilmeldingen vises når konsollen har nyere eller andre lokalt lagrede data enn dataene som er lagret i nettskyen, vanligvis etter at du har spilt frakoblet. Du kan velge hvilke lagrede data du vil bruke – de lokalt lagrede dataene eller versjonen som er lagret i nettskyen – og du blir varslet om hvilke data som er nyest. Velg lagringen du vil bruke, og fortsett deretter.

Den andre Xbox-konsollen bruker lang tid til å synkronisere til nettlagring

Denne feilmeldingen vises når du spiller på en Xbox One-konsoll etter at du har spilt på en annen Xbox One-konsoll som ikke er ferdig med å synkronisere lagringene dine til nettskyen. Du har to alternativer:

• Velg Synkroniser sist lagrede data for å stoppe opplastingen til den andre konsollen og i stedet synkronisere dataene på konsollen du for øyeblikket bruker. Du mister kanskje usynkroniserte data fra den andre konsollen.
  • Velg Keep waiting, og løs synkroniseringsproblemet med den andre konsollen. Dette betyr vanligvis at du må logge på profilen din på den konsollen og la den fullføre opplastingen.

Vi kunne ikke synkronisere informasjonen med nettlagring

Denne feilmeldingen vises når Xbox One-konsollen ikke kan opprettholde tilkoblingen til Xbox Live. Hvis du kan, velger du alternativet Spill offline for å bruke dataene på konsollens harddisk i stedet.

Slik tester du nettverkstilkoblingen:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger.
  6. Velg Test nettverkstilkobling til høyre på Nettverksinnstillinger-skjermen. Testen kjøres automatisk, og du blir varslet hvis det er et problem med tilkoblingen.

Hvis det vises en feilmelding i løpet av testen, prøver du løsningen for nettverkstilkoblingsfeil for Xbox One.

We couldn't get your latest saved data

Hvis du får denne feilmeldingen, kan dette bety at Xbox Live-tjenesten for sosialt og spilling er begrenset. Hvis du ser eventuelle statusvarsler for Xbox Live-tjenesten her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2017-05-29T11:22:13.4536858+00:00

Beslektede problemer