Nettbaserte tjenester som ikke lenger er tilgjengelige for Xbox-spill

Microsoft streber etter å levere pålitelige og fornøyelige tjenester for den nettbaserte delen av spillene våre. Selv om det ikke er vanlig kan det av og til være nødvendig å deaktivere tjenester som leverer nettbasert spilling for et enkelt spill. Avgjørelsen om å fjerne et spill er aldri enkel, og den gjøres vanligvis bare for eldre spill med svært lave spillertall.

Liste over spill som ikke lenger er tilgjengelige

Følgende liste omfatter spill som er utgitt av Microsoft, og som ikke lenger er tilgjengelige for spilling på Internett. Kontakt spillutgiveren for å få informasjon om tilgjengeligheten av nettbaserte tjenester for spill som ikke er utgitt av Microsoft.

• Age of Empires Online
  • Doritos Crash Course 2
  • Galactic Reign
  • Halo: Waypoint-mobilapp for Windows Phone, iOS og Android
  • Kinect Nat Geo TV
  • Kinect Sesame Street TV
  • Lips
  • Lips: Number One Hits
  • Lips: Canta en Español
  • Lips: Deutsche Partyknaller
  • Lips: Party Classics
  • Lips: I Love the 80's
  • The Gunstringer: Dead Man Running for Windows
  • World Series of Poker (Xbox 360)