Feilsøke problemer med tilgang til prøveversjoner av spill fra EA

Hvis du vil ha tidlig tilgang til en prøveversjon av et spill, må du enten ha et aktivt EA Access-abonnement eller forhåndsbestille spillet. Hvis du ikke får tilgang til prøveversjonen av spillet, har du kanskje et problem med abonnementet eller forhåndsbestillingen.

Slik sjekker du statusen for EA Access-abonnementet:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer på Microsoft-kontoen.
  2. Se om du har et EA Access-abonnement, under Abonnementer. Hvis du ikke har det, må du kjøpe et for å få tilgang til prøveversjoner av spill.
  3. Hvis du har et EA Access-abonnement, men statusen er Utestengt, er det et problem med hvordan du betaler for det. Hvis du vil oppdatere eller endre betalingsalternativet, kan du se Oppdatere betalingsinformasjonen for å fortsette Xbox-abonnementet.

Slik sjekker du statusen for forhåndsbestillingen:

1. Logg på siden Betaling og fakturering med Microsoft-kontoen.
  2. Kontroller kjøpshistorikken for spillet du prøver å få tilgang til.
  3. Hvis statusen er Kjøpet mislyktes, velger du Endre betalingsmåte for å oppdatere eller endre betalingsalternativet.