Feil 0x80000002 oppstår når du prøver å starte Halo 5: Forge

Du får følgende feilkode når du prøver å starte Halo 5: Forge:

0x80000002

Dette betyr at din CPU er under minstespesifikasjonene for å kjøre Halo 5: Forge. Du kan oppleve dårlig ytelse eller stabilitet når du kjører dette spillet.

Kontroller at din CPU er minst en Intel Core i5 med 2,3Ghz eller tilsvarende AMD.

Løsning

For å sikre at din CPU er over minstespesifikasjonene for Halo 5: Forge, følg denne fremgangsmåten:

1. Gå til Start, velg Innstillinger, og velg deretter System.
  2. Velg Om.
  3. Rull nedover listen med spesifikasjoner til Prosessor for PC-en din, og finn CPU-en for din PC.

Sammenlign dette med Minimumspesifikasjoner for å kjøre Halo 5: Forge, og kontroller at du er lik eller bedre enn dette kravet.