Feil 0x80000011 oppstår når du prøver å starte Halo 5: Forge

Du får følgende feilkode når du prøver å starte Halo 5: Forge:

Feil 0x80000011

Dette betyr at mengden video-RAM (VRAM) som er tilgjengelig på datamaskinens GPU ikke tilfredsstiller minstekravet.

Kontroller at videokortet ditt (GPU) har minst 2GB video-RAM.

Løsning

For å finne ut hvor mye video-RAM GPU-en din har, følg denne fremgangsmåten:

1. Gå til Start, velg Innstillinger, og velg deretter System.
  2. Rull til bunnen i Skjerm-fanen, og velg Avanserte skjerminnstillinger.
  3. Rull til bunnen, og velg Egenskaper for skjermkort. Kategorien Adapter viser mengden VRAM du har som Dedikert skjermminne.

Når du vet hvor mye skjermminne du har, sammenligner du dette med spillets minstespesifikasjoner og kontrollerer at du har like mye som eller mer enn dette.