Feil 0x80000012 oppstår når du prøver å starte Halo 5: Forge

Du får følgende feilkode når du prøver å starte Halo 5: Forge:

Feil 0x80000012

Dette betyr at en ikke kompatibel grafikkdriver er detektert. Det kan være kjente problemer med din GPU-produsents driverversjon.

Kontroller at driverversjonen din er oppdatert ved å besøke produsentens nettsted:

Løsning

Hvis du vil løse dette problemet, må du oppgradere GPU-driveren din ved å gå til din GPU-produsents nettsted og oppdatere til siste tilgjengelige enhetsdriver. Slik sjekker du hvilket GPU-kort du har:

1. Gå til Start, velg Innstillinger, og velg deretter System.
  2. Rull til bunnen i Skjerm-fanen, og velg Avanserte skjerminnstillinger.
  3. Rull til bunnen, og velg Egenskaper for skjermkort. Navnet på GPU-en vises under Korttype, og GPU-minnet vises ved Dedikert skjermminne.

Når du identifiserer produsenten av grafikkortet, går du til nettstedet deres og oppdaterer enhetsdriveren.