Feil 0x80000013 oppstår når du prøver å starte Halo 5: Forge

Du får følgende feilkode når du prøver å starte Halo 5: Forge:

0x80000013

Dette betyr at en ikke kompatibel GPU er detektert.

Kontroller at GPU-en din kan kjøre Direct X 12 og ikke bruker SLI eller Crossfire.

Løsning

Hvis du vil løse dette problemet, må du oppgradere eller rekonfigurere GPU-en din. For å finne ut hva slags GPU-kort du har, følg denne fremgangsmåten:

1. Gå til Start, velg Innstillinger, og velg deretter System.
  2. Rull til bunnen i Skjerm-fanen, og velg Avanserte skjerminnstillinger.
  3. Rull til bunnen, og velg Egenskaper for skjermkort. Navnet på GPU-en vises under Korttype, og GPU-minnet vises ved Dedikert skjermminne.

Så snart du har funnet produsenten av grafikkortet ditt, gå til nettstedet deres for å se om din spesifikke GPU støtter Direct X 12.