Feil 0x80000021 oppstår når du prøver å starte Halo 5: Forge

Du får følgende feilkode når du prøver å starte Halo 5: Forge:

0x80000021

Dette betyr at system-RAM på PC-en din er under minstespesifikasjonene for å kjøre Halo 5: Forge, og du kan oppleve dårlig ytelse eller stabilitet når du kjører dette spillet.

Kontroller at PC-en din har minst 8GB RAM eller mer.

Løsning

For å sikre at PC-en din tilfredsstiller minstespesifikasjonene, følg denne fremgangsmåten:

1. Gå til Start, velg Innstillinger, og velg deretter System.
  2. Velg Om.
  3. Rull nedover listen med spesifikasjoner til Installert RAM for PC-en din, og finn hvor mye RAM PC-en din har.

Sammenlign dette med Minimumspesifikasjoner for å kjøre Halo 5: Forge, og kontroller at du er lik eller bedre enn dette kravet.