Feilkode 0x80070422 vises når jeg prøver å laste ned Forza Motorsport 6: Apex fra Store

Følgende feilkode vises når du prøver å laste ned Forza Motorsport 6: Apex fra Store:

0x80070422

Dette kan bety at Windows Update-tjenesten ikke er aktivert.

Løsning

Hvis du får denne feilen mens du prøver å laste ned spillet fra Store, har du kanskje deaktivert Windows Update-tjenesten ved en feiltakelse. Denne tjenesten må aktiveres for at Store skal kunne fungere. Slik aktiverer du Windows Update-tjenesten på nytt:

1. Klikk Start, og skriv deretter inn services.msc.
  2. Rull ned og dobbeltklikk Windows Update-tjenesten i resultatlisten.
  3. Endre Oppstartstype til Manuelt, og velg deretter OK.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80070422 vises når jeg prøver å laste ned Forza Motorsport 6: Apex fra Store, som du leste om, eller om et annet problem?