Feilen FH101 oppstår ved oppstart av Forza Horizon 3

Du får følgende feilkode når du prøver å starte Forza Horizon 3:

FH101

Dette betyr at CPU-en i systemet ikke oppfyller kravene for å kunne kjøre spillet. Forza Horizon 3 krever en CPU med minst fire logiske kjerner. Dette kan enten være fire fysiske kjerner eller to fysiske kjerner med hypertrådkjøring.

Løsning

For å løse dette problemet, oppgrader CPU-en i systemet ditt eller bruk en datamaskin med en CPU som oppfyller minstekravene og prøv å laste ned og starte spillet på nytt.

Eksempler på CPU-er som støttes:

• Intel Core i7-6700
  • Intel Core i7-3820
  • Intel Core i5-6600k
  • Intel Core i3-4170
  • AMD FX-8320
  • AMD FX-6300