Feilen FH201 oppstår ved oppstart av Forza Horizon 3

Du får følgende feilkode når du prøver å starte Forza Horizon 3:

FH201

Dette betyr at installasjonsprogrammet har oppdaget en grafikkprosessor (GPU) som ikke støttes. Du må ha en GPU med minst D3D_FEATURE_LEVEL_12_0. Noen eldre kort kan støtte DirectX 12, men ikke funksjonene som trengs for å kjøre dette spillet.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å oppgradere GPU-kortet. Slik sjekker du hvilket kort du har:

1. Gå til Start > Innstillinger > System.
  2. Rull til bunnen i Skjerm-fanen, og velg Avanserte skjerminnstillinger.
  3. Rull til bunnen, og velg Egenskaper for skjermkort. Korttype viser navnet på GPU-en, og Tilordnet minne vil vise Korttype.
  4. Hvis korttypen din ikke står i listen nedenfor, kan du måtte kjøpe en ny GPU som støttes av Forza Horizon 3.

Eksempler på GPU-er som støttes:

• NVIDIA 980ti
  • NVIDIA 970
  • GeForce GTX 750 TI
  • Radeon R9 290X
  • Radeon R7 250X

Beslektede problemer