Feilen FH203 oppstår ved oppstart av Forza Horizon 3

Du får følgende feilkode når du prøver å starte Forza Horizon 3:

FH203

Dette betyr at Forza Horizon 3 har funnet en grafikkprosessor (GPU) som ikke støttes. Det kreves en GPU med ressursbinding nivå 2 for å kjøre dette spillet. Noen eldre kort kan støtte DirectX 12, men ikke funksjonene som trengs for å kjøre dette spillet.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å oppgradere GPU-kortet. Slik sjekker du hvilket kort du har:

1. Gå til Start > Innstillinger > System.
  2. Rull til bunnen i Skjerm-fanen, og velg Avanserte skjerminnstillinger.
  3. Rull til bunnen, og velg Egenskaper for skjermkort. Korttype viser navnet på GPU-en, og Tilordnet minne vil vise Korttype.

Eksempler på GPU-er som støttes:

• NVIDIA 980ti
  • NVIDIA 970
  • GeForce GTX 750 Ti
  • Radeon R9 290X
  • Radeon R7 250X

Beslektede problemer