Feilen FH301 oppstår når du prøver å starte Forza Horizon 3

Du får følgende feilkode når du prøver å starte Forza Horizon 3:

FH301

Dette betyr at det er oppdaget en inkompatibel grafikkdriver, og at det kan være kjente problemer med gjeldende driverversjon fra GPU-produsenten.

Kontroller at du har installert de nyeste driverne til grafikkenheten dine.

Løsning

For å løse dette problemet, se etter de siste oppdateringene for din Windows 10-enhet:

1. Trykk på Windows-knappen på enheten eller tastaturet ditt, eller velg Windows-ikonet i nedre venstre hjørne av hovedskjermen.
  2. Velg Innstillinger > Oppdatering og sikkerhet.
  3. I kategorien Windows update, velg Se etter oppdateringer for å se om det finnes oppdateringer for enheten din.
  4. Når du har lastet ned oppdateringene, velger du Installer nå for å starte installasjonen.
  5. Etter at oppdateringene er installert, anbefaler vi at du starter enheten din på nytt slik at de siste oppdateringene kommer i bruk. Før du starter på nytt, pass på at du lagrer og lukker alle åpne apper.

Obs! For mer informasjon om grafikkortdriveren din, gå til maskinvareprodusentens nettsted.

Beslektede problemer