Feilen FH401 oppstår ved oppstart av Forza Horizon 3

Du får følgende feilkode når du prøver å starte Forza Horizon 3 i Windows 10:

FH401

Dette betyr at systemminnet ditt ikke oppfyller minstekravene for å kjøre Forza Horizon 3. Du må minst ha 8 GB systemminne (RAM) for å laste ned spillet.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å sjekke systemminnet og sette inn ekstra RAM etter behov:

1. Trykk Windows-logotasten+R for å åpne dialogboksen Kjør.
  2. Skriv inn «dxdiag», og trykk deretter ENTER for å starte DirectX-diagnoseverktøyet.
  3. I kategorien System, åpne vinduet Systeminformasjon og se på Minne. Den oppgitte mengden må være 8 GB eller høyere for å kjøre Forza Horizon 3.

Beslektede problemer