Feilen FH501 oppstår ved oppstart av Forza Horizon 3 i Windows 10

Du får følgende feilkode når du prøver å laste ned en Windows 10-versjon av Forza Horizon 3:

FH501

Dette betyr at videokortet i systemet ditt ikke støtter DirectX 12.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å sjekke systeminformasjonen og oppgradere til et skjermkort som støtter DirectX 12. Slik finner du ut om skjermkortet støtter DirectX 12:

1. Trykk Windows-logotasten+R for å åpne dialogboksen Kjør.
  2. Skriv inn «dxdiag», og trykk deretter ENTER for å starte DirectX-diagnoseverktøyet.
  3. I kategorien System, åpne vinduet Systeminformasjon og se på DirectX-versjon. Den må være 12 eller nyere for å kjøre Forza Horizon 3.

Beslektede problemer