Del denne siden

Feilen FH601 oppstår ved oppstart av Forza Horizon 3

Du får følgende feilkode når du prøver å starte Forza Horizon 3:

FH601

Dette betyr at noen Windows Media-komponenter mangler, og din versjon av Windows 10 mangler nødvendige media .dll-filer for å installere Forza Horizon 3.

Løsning

Beslektede problemer

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilen FH601 oppstår ved oppstart av Forza Horizon 3 , som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden