Feilen GW401 oppstår når du prøver å spille Gears of War 4 i Windows 10

Du får følgende feilkode når du prøver å spille Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW401

Dette betyr at den installerte skjermkortdriveren på Windows 10-enheten har kjente kompatibilitetsproblemer.

Løsning

Gå til nettstedet for produsenten av skjermkortet, og oppdater til den nyeste driveren.