Del denne siden

Feilen GW410 oppstår når du prøver å spille Gears of War 4 i Windows 10

Du får følgende feilkode når du prøver å spille Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW410

Dette betyr at skjermkortet ikke oppfyller spillets minimumskrav.

Løsning

For å løse dette problemet anbefaler vi at du bruker et skjermkort med minst 2 GB VRAM.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilen GW410 oppstår når du prøver å spille Gears of War 4 i Windows 10, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden