Feilen GW413 oppstår når du spiller Gears of War 4 i Windows 10

Du får følgende feilkode når du prøver å spille Gears of War 4 på en Windows 10-enhet:

GW413

Dette betyr at systemet ikke har nok minne.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å sørge for at skjermkortet og datamaskinen oppfyller minimumskravene for minne. Det kan også hjelpe hvis du reduserer oppløsningen eller lukker andre programmer som kjører.