Feilkoden AP204 vises når du prøver å starte Forza Motorsport 6: Apex i Windows 10

Følgende feilkode vises når du prøver å starte Forza Motorsport 6: Apex:

AP204

Dette betyr at Forza Motorsport 6: Apex har oppdaget en grafikkprosessor (GPU) som ikke støttes. En GPU med ruteressurser på nivå 1 kreves for å kunne kjøre dette spillet. Enkelte eldre kort har kanskje støtte for DirectX 12, men ikke funksjonene som kreves for å kjøre dette spillet.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å oppgradere GPU-kortet. Slik sjekker du hvilket kort du har:

1. Gå til Start, velg Innstillinger, og velg deretter System.
  2. Rull til bunnen i Skjerm-fanen, og velg Avanserte skjerminnstillinger.
  3. Rull til bunnen, og velg Egenskaper for skjermkort. Navnet på GPU-en vises under «Korttype», og GPU-minnet vises ved «Dedikert skjermminne».

Eksempler på GPU-er som støttes:

• NVIDIA 980ti
  • NVIDIA 970
  • GeForce GT 740
  • Radeon R9 290X
  • Radeon R7 250X