Feilkoden AP301 vises når du prøver å starte Forza Motorsport 6: Apex

Følgende feilkode vises når du prøver å starte Forza Motorsport 6: Apex

AP301

Dette betyr at det er oppdaget en inkompatibel grafikkdriver, og at det kan være kjente problemer med gjeldende driverversjon fra GPU-produsenten.

Løsning

For å kunne løse dette problemet må du oppgradere GPU-driveren ved å gå til GPU-nettstedet til produsenten og oppdatere til den nyeste enhetsdriveren. Slik sjekker du hvilket GPU-kort du har:

1. Gå til Start, velg Innstillinger, og velg deretter System.
  2. Rull til bunnen i Skjerm-fanen, og velg Avanserte skjerminnstillinger.
  3. Rull til bunnen, og velg Egenskaper for skjermkort. Navnet på GPU-en vises under Korttype, og GPU-minnet vises ved Dedikert skjermminne.
  4. Når du identifiserer produsenten av grafikkortet, går du til nettstedet deres og oppdaterer enhetsdriveren.