Feilkoden AP401 vises når du starter Forza Motorsport 6: Apex

Følgende feilkode vises når du prøver å starte Forza Motorsport 6: Apex

AP401

Dette betyr at systemminnet ikke oppfyller minimumskravene for å kunne kjøre Forza Motorsport 6: Apex. Du må ha minst 8 GB RAM i systemet for å kunne laste ned spillet.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å sjekke systemminnet og sette inn ekstra RAM etter behov:

1. Trykk Windows-logotasten+R for å åpne dialogboksen Kjør.
  2. Skriv inn «dxdiag», og trykk deretter ENTER for å starte DirectX-diagnoseverktøyet.
  3. Se på Minne i System-fanen i Systeminformasjon-vinduet. Den oppførte mengden må være 8 GB eller mer for at du skal kunne kjøre Forza Motorsport 6: Apex.