Feilkoden AP601 vises når du starter Forza Motorsport 6: Apex

Følgende feilkode vises når du prøver å starte Forza Motorsport 6: Apex

AP601

Dette betyr at enkelte Windows Media-komponenter mangler, og at din versjon av Windows 10 mangler medie-DLL-filene som er nødvendige for å kunne installere Forza Motorsport 6: Apex.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å laste ned de nødvendige Windows Media-komponentene gratis på Mediefunksjonspakke for Windows 10 N og Windows 10 KN (november 2015).