Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass

Hvis harddisken blir full, kan det være aktuelt å avinstallere spill eller apper du ikke lenger bruker.

Video: Avinstallere og skjule spill og apper på Xbox One

Se videoen Avinstallere og skjule spill og apper på Xbox One. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Avinstallere spill eller apper:

1. Velg Mine spill og apperHjem-skjermen på Xbox.
  2. Velg Spill eller Apper, merk spillet eller appen du vil fjerne, og trykk deretter menyknappen .
  3. Velg Administrer spill eller Administrer app.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Velg plasseringen der spillet eller appen er lagret. Velg for eksempel Intern hvis spillet eller appen er lagret på Xbox One-harddisken. Velg deretter Avinstaller alle.
    • Velg logoen for spillet eller appen, trykk menyknappen , og velg deretter Avinstaller.
    • Hvis du vil slette lagrede data, velger du den lagrede datafilen, trykker menyknappen  og velger deretter Slett lagrede data.
  5. Velg Avinstaller på neste skjerm for å bekrefte slettingen.