Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass

Vi gir deg beskjed når det er lite ledig plass på Xbox-konsollen.

Slik lager du mer plass:

Legg til en ekstern lagringsenhet (minst USB 3.0 og 256 GB).

Avinstaller noe:

1. Velg Mine spill og apper fra Hjem.
  2. Filtrer spillene eller appene etter Sorter etter sist brukt.
  3. Rull ned for å se spill eller apper du ikke har brukt på en stund. Hvis du vil se de største spillene først, velger du Sorter etter størrelse.
  4. Når du har uthevet noe du vil avinstallere, trykker du på menyknappen  på kontrolleren.
  5. Velg Administrer spill eller Administrer app og deretter Avinstaller alle.