Installasjonsprosessen stopper ved eller nær 0 % når du installerer et Xbox One-spill fra en plate

Når du prøver å installere et Xbox One-spill fra en plate, stopper installasjonsprosessen ved eller nær 0 %. Uansett hvor lenge du venter, står installasjonen ved eller nær 0 %.

Dette problemet kan oppstå hvis konsollen prøver å laste ned en oppdatering for spillet mens det installeres. Hvis du prøver å laste ned og installere et digitalt spill, se Problemer med nedlasting av spill eller applikasjon på Xbox One.

Løsninger

For å løse dette problemet, kan du prøve følgende løsninger.

Løsning 1: Fjern alle de lokale, lagrede spillene dine, og prøv å installere spillet.

1. Ta ut platen fra konsollen.
  2. Bla til venstre på Xbox Hjem for å åpne guiden.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Alle innstillinger.
  5. Velg System.
  6. Velg Lagring.
  7. Velg Tøm lokale lagrede spill.

Merk Hvis du velger dette alternativet, vil du ikke slette spill eller fremgang du har lagret i Xbox Live-skyen. Det vil bare tømme data du har lagret lokalt.

8. Velg Ja for å bekrefte.
  9. Når konsollen starter på nytt, kan du prøve å installere spillet på nytt.

Hvis denne løsningen ikke fungerer, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Sett konsollen frakoblet, og installer spillet.

Du kan løse dette problemet ved å koble konsollen fra Internett, avbryte nedlastingen og deretter slå konsollen av og på. Når du har installert spillet, kobler du konsollen til Internett på nytt og lar oppdateringen lastes ned.

Trinn 1: Bruk konsollen frakoblet.

Følg denne fremgangsmåten:

1. Bla til venstre på Xbox Hjem for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger.
  6. Velg Gå offline.

Trinn 2: Avbryt nedlastingen.

1. Hjem-skjermen går du til høyre og åpner Mine spill & apper.
  2. Velg .
  3. Merk spillet du prøver å installere.
  4. Trykk menyknappen  på kontrolleren.
  5. Velg Avbryt.

Trinn 3: Løs ut spillplaten, og slå konsollen av og på.

1. Løs ut spillplaten.
  2. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.

Obs! Hvis du dobbelttrykker på Xbox-knappen , åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.

3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Start konsollen på nytt.
  5. Velg Ja for å bekrefte.

Merk Hvis du ikke får tilgang til guiden, eller konsollen ser ut til å ha låst seg, trykker du og holder Xbox-knappen  på konsollen i ca 10 sekunder, til konsollen slås av. Når konsollen har slått seg av, trykker du Xbox-knappen  på konsollen for å starte på nytt.

Trinn 4: Installer spillet.

Sett inn platen etter at konsollen har startet på nytt. Følg trinnene for å installere spillet.

Obs!  Pass på at du gjør dette før du kobler til Internett på nytt.

Trinn 5: Koble til Internett, og la spilloppdateringen installeres.

1. Hjem-skjermen går du til høyre og åpner Mine spill & apper.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Nettverksinnstillinger.
  6. Velg Gå online.