Spillspesifikk hjelp for Windows 10

Hvis du ser etter spillspesifikk hjelp, for eksempel spillinstruksjoner eller opplæring, hvordan du fullfører et vanskelig område i et spill, eller tips og triks, har ikke vi denne informasjonen her. Spillutviklerne er best rustet til å håndtere slike forespørsler, siden de vet alt om alle spillene de lager, og kan gi deg hjelp og veiledning.

Du kan finne utvikleren av spillet ved å gå til siden Windows 10-spill og søke etter spillet. Når du har funnet det, ser du etter fellesskapssiden for spillet. Her finner du informasjonen du ser etter, fra utvikleren av spillet og andre som spiller det.

Hjelp med spillkjøp, tillegg, nedlastbart innhold og virtuell valuta

Hvis du har problemer med å kjøpe spillinnhold, for eksempel tillegg, nedlastbart innhold eller virtuell valuta, kan du se Kjøpe og installere spill og nedlastbart innhold.

Hjelp med transaksjoner i spill og bruk av virtuell valuta

Hvis du vil ha hjelp med et kjøp i et spill, for eksempel bruke virtuell valuta eller løse inn billetter du har kjøpt som en pakke, kan du se siden for virtuell valuta.

Hjelp med konto i spill

Hvis du har problemer med å logg på en konto for et bestemt spill, kan du se Påloggingsproblemer med kontoer i spill i Windows 10.