Feilmeldingen Saved game corrupted vises når du forsøker å spille et lagret spill

Oversikt

Du får kanskje en feilmelding som ligner på feilmeldingen nedenfor, når du forsøker å spille et lagret spill på Xbox-konsollen:

saved game corrupted

På denne siden

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Slette den skadede spillfilen

Hvis den lagrede spillfilen er skadet, sletter du den. Slik gjør du det:

Obs! Du kan ikke gjenopprette en skadet lagret spillfil. Hvis du vil beskytte annet innhold, må du slette den skadede filen.

1. Finn ut om den lagrede spillfilen er skadet. Dette gjør du ved å følge denne fremgangsmåten:
    1. Velg Settings, System, og velg deretter Storage.
    2. Velg lagringsstedet, og trykk deretter A-knappen.
    3. Velg Games and Apps, og trykk deretter A-knappen.
    4. Velg spillet, og trykk deretter A-knappen.
    5. Velg det lagrede spillet, og trykk deretter A-knappen.
    6. Obs! En skadet lagret spillfil er merket med et gult utropstegn.

2. Hvis den lagrede spillfilen er skadet, sletter du den skadede filen. Dette gjør du ved å velge Delete.

Løsning 2: Be om en reparasjon

Hvis problemet ikke er løst, kan det hende at konsollen må repareres. Start reparasjonsprosessen.

Mer informasjon

Dette problemet oppstår sjelden. Når du forsøker å spille av en lagret spillfil som er skadet, får du kanskje en feilmelding. Dette avhenger av hvordan spillet lagrer skadede filer. Noen spill filtrerer ut skadet innhold, mens andre spill viser en feilmelding.