Feilsøke spilling av Xbox 360-spill på Xbox One-konsollen

Når du spiller et Xbox 360-spill på Xbox One-konsollen, kan du få problemer med å starte eller spille spillet. Denne siden viser noen av problemene som kan oppstå.

På denne siden

Passordet fungerer ikke med kontoen din når du prøver å logge på

Hvis du har totrinnsbekreftelse på Microsoft-kontoen, må du passe på at du oppretter et nytt app-passord for bruk med kontoen. Se Totrinnskontroll.

Pass også på at du har merket av for Husk passordet når du logger på kontoen i et Xbox 360-spill.

Xbox One krever at du frigjør plass på den interne harddisken for Xbox 360-spill på en ekstern lagringsenhet

Du kan installere Xbox 360-spill på en ekstern lagringsenhet, men for å kunne spille disse spillene på Xbox One-konsollen, må du frigjøre opptil 4 GB lagringsplass på den interne harddisken på Xbox One og ytterligere 256 MB lagringsplass per Xbox 360-spill du vil spille.

Du kan fjerne alle Xbox 360-spill og -profiler som er lagret på den interne harddisken, ved å gjøre følgende:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    Obs! Hvis du dobbelttrykker på Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg System og deretter Lagring.
  5. Velg Frigjør lokal lagringsplass for Xbox 360.
  6. Velg Ja, og start konsollen på nytt. Dette påvirker ikke spill lagret på nettet eller Xbox One-spill og -profiler.

Finne en digital lisens for et Xbox 360-spill du eier

Hvis du har den digitale lisensen for Xbox 360-spillet og det kan spilles på Xbox One, vises spillet i delen Klar til å installere under Mine spill og apper.

Du kan kontrollere om du har den digitale lisensen for et Xbox 360-spill, ved å gå til Kjøpslogg. Hvis du vil se om et Xbox 360-spill kan spilles på Xbox One, kan du se Spille Xbox 360-spill på Xbox One.