Feilsøking av nedlastbart innhold i Windows 10

Hvis du har problemer med å finne eller bruke Xbox Live-innhold du tidligere har lastet ned og brukt på Windows 10-enheten din, kan det være flere årsaker til dette:

• Det kan være et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Du er ikke logget på Xbox Live, eller det kan være et problem med Xbox Live-tilkoblingen din.
  • Du prøver å laste ned innhold som er tilknyttet en annen konto eller enhet.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Se etter tjenestevarsler for Xbox Live.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-03-28T05:18:55.5942784+00:00

Løsning 2: Kontroller at innholdet er knyttet til kontoen du bruker.

Sørg for at du er logget på med samme konto som du brukte til å kjøpe innholdet. Problemet kan oppstå fordi du har kjøpt varen med en annen konto.

Du kan bekrefte at du har kjøpt innholdet med den kontoen du bruker for øyeblikket, ved å kontrollere kjøpsloggen for Xbox.

Hvis innholdet ikke finnes i kjøpsloggen for kontoen din, kan det bety at du har kjøpt varen med en annen konto. Prøv å logge på Windows 10-enheten med en annen Microsoft-konto.

Løsning 3: Sjekk om innholdet vises i spillet.

Innholdet for enkelte spill vises i selve spillet, så du ser kanskje ikke alternativet for å administrere det separat, på Windows 10-enheten eller i Store.

Start spillet, og se etter tilleggsartikler eller nedlastbart innhold i selve spillet. Hvis du ser at det er tilgjengelig, kan du bruke det i spillet.

Hvis du ser at innholdet ikke er tilgjengelig, prøver du å velge alternativet for å kjøpe det. Dette gjør at innholdet kan vises som tilgjengelig uten ekstra kostnad, siden du allerede eier det.

Hvis innholdet ikke er tilgjengelig, må du ikke fortsette med kjøpet siden dette kan føre til en ytterligere belastning av kontoen din. Følg fremgangsmåten nedenfor for å sjekke at kjøpet vises i kjøpsloggen.

Løsning 4: Bekreft at innholdet er i kjøpshistorikken på account.microsoft.com.

For å kunne logge på account.microsoft.com må du bruke Microsoft-kontoen som er knyttet til gamertagen du brukte da du kjøpte innholdet.

Hvis kjøpet vises under Kjøpshistorikk, men ikke er oppført i fakturerings- og kjøpsloggen på Xbox-kontoen, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Løsning 5: Kontroller stedet på nettet der du kjøpte innholdet.

Hvis innholdet vises på nettstedet som tilgjengelig for kjøp, kan det hende at du ikke har fullført kjøpet, og at du må kjøpe innholdet på nytt. Prøv å kjøpe innholdet på nytt.