Du blir bedt om å bruke en påkrevd oppdatering for et spill eller en app på Xbox 360

Obs!  Hvis det vises en feilkode når du prøver å starte et spill eller en app, søker du etter koden i verktøyet Søk etter feilkoder og statuskoder. Hvis du får problemer når du prøver å oppdatere Xbox 360-konsollen, kan du gå til Feilsøke problemer med en oppdatering for Xbox 360-konsollen.

Følgende feilmelding vises når du starter et spill eller en app:

Oppdatering påkrevd

En oppdatering er tilgjengelig for dette spillet fra Xbox Live.

Vil du bruke denne oppdateringen nå?

Oppdateringer for Xbox-spill og -apper lastes ned til Xbox-konsollen. Oppdateringer utgis vanligvis for å løse problemer, legge til funksjonalitet eller klargjøre for nytt Xbox Live-innhold.

Du blir bedt om å installere tilgjengelige oppdateringer når du starter spillet eller appen. Du må være koblet til Xbox Live for å kunne oppdatere et spill eller en app. De fleste oppdateringer er ganske små og installeres automatisk på noen minutter.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live.

Se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live, eller se om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises noen tjenestevarsler, venter du en stund og prøver deretter på nytt.

Løsning 2: Kontroller at du kan koble til Xbox Live.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren, gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Network Settings.
  3. Velg Wired Network eller navnet på det trådløse nettverket ditt hvis du blir bedt om å gjøre det.
  4. Velg Test Xbox Live Connection.
Network Settings-skjermen viser gjeldende nettverksstatus og alternativer for å teste Xbox Live-tilkoblingen, PC-tilkoblingen og Windows Media Center.

Hvis du får en tilkoblingsfeil, kan du prøve å bruke løsningen for feil på tilkobling til Xbox 360.

Løsning 3: Tøm systembufferen.

1. Trykk guideknappen på håndkontrolleren.
En finger skal til å trykke guideknappen på en Xbox 360-håndkontroller.
  1. Gå til Settings, og velg System Settings.
  2. Velg Storage eller Memory.
  3. Merk en lagringsenhet, og trykk deretter Y på kontrolleren. (Det har ikke noe å si hvilken lagringsenhet du velger, siden hurtigbufferen vil bli tømt for alle lagringsenheter.)
  4. Velg Clear System Cache.
  5. Når du blir bedt om å bekrefte vedlikehold av lagringsenhet, velger du Yes.

Løsning 4: Slett spillet eller appen, og installer den på nytt.

Du kan løse problemer som er knyttet til nedlasting av en spill- eller appoppdatering, ved å slette spillet eller appen fra konsollen og deretter installere den på nytt.

Hvis du installerte spillet eller appen på harddisken, må du installere den på nytt etter at du har slettet den. Hvis du kjøpte spillet eller appen på Xbox Live, må du også laste den ned på nytt etter at du har slettet den. Ikke vær urolig. Du blir ikke belastet på nytt for innhold du allerede har kjøpt. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du laster ned innhold du allerede har kjøpt, kan du se Vise nedlastingsloggen for Xbox Live på datamaskinen eller Xbox 360-konsollen.

Advarsel!  Når du sletter et spill, slettes også den lagrede spillinformasjonen. Kopier derfor spillagringer til en Xbox 360-minneenhet eller en minnepinne før du sletter et spill. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kopierer innhold til en lagringsenhet, kan du se Kopiere, flytte eller slette Xbox-lagrede spill, profiler og avatarartikler.

Gå til Settings og deretter System fra Xbox-dashbordet.

1. Velg Storage, og velg deretter Memory Unit.
  2. Velg Games and Apps.
  3. Finn og velg spillet eller appen du vil slette.
  4. Velg Delete.
  5. Last ned spillet eller appen på nytt:
    • Hvis du lastet ned spillet eller appen fra Xbox Live:
      1. Gå til Settings, og velg Account.
      2. Velg Download History.
      3. Bla gjennom nedlastingsloggen. Merk elementet, og velg deretter Download Again.

Obs!  Hvis du vil se belastningene på Xbox Live-kontoen, kan du se Kontrollere abonnementet på og transaksjonsloggen for Xbox Live.

• Hvis du opprinnelig installerte spillet fra en plate, installerer du spillet på nytt.
  6. Kopier den lagrede spillinformasjonen fra minneenheten eller minnepinnen og tilbake til Xbox 360-harddisken.
  7. Start spillet, og last deretter ned oppdateringen på nytt når du blir bedt om det.

Løsning 5: Prøv en direkte modemtilkobling.

Hvis Xbox 360-konsollen kobler til Internett via en ruter eller en nettverksport (i stedet for direkte gjennom et modem), kan du prøve å koble konsollen direkte til modemet. Slik gjør du det:

1. Koble den ene enden av en nettverkskabel til baksiden av Xbox 360-konsollen og den andre enden til modemet.
  2. Logg på Xbox Live på konsollen, og start spillet.
  3. Velg å laste ned spilloppdateringen.

Hvis du kan laste ned spilloppdateringer når Xbox 360-konsollen er koblet direkte til modemet, men ellers ikke, kan det være et problem med ruter- eller gatewaykonfigurasjonen. Kontakt produsenten av ruteren eller gatewayen for å få hjelp med å feilsøke problemet.

Løsning 6: Kontakt Internett-leverandøren.

Hvis du har prøvd alle disse løsningene og fortsatt ikke kan laste ned en spilloppdatering, kan det hende at Internett-leverandøren kan bidra til å løse problemet.

Vanlige spørsmål om oppdatering av spill og apper

Hva skjer hvis jeg ikke installerer oppdateringen?

Du kan fremdeles spille spillet selv om du ikke installerer oppdateringen. Du kan likevel ikke koble deg til Xbox Live mens du spiller, og du har ikke tilgang til funksjoner for flere spillere eller nettbaserte funksjoner.

Hva om jeg ikke har tilgang til Xbox Live?

Hvis du ikke har tilgang til Xbox Live, kan du bruke spill eller apper avlogget, men du kan ikke oppdatere dem.

Hvordan vet jeg om spillet mitt er oppdatert?

Sørg for at konsollen er koblet til Xbox Live, og start deretter spillet eller appen. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, blir du bedt om å installere den. Ellers er du oppdatert og klar til å sette i gang.

Må jeg kjøpe ytterligere innhold i forbindelse med en oppdatering?

Nei. Selv om visse oppdateringer klargjør spill for nytt innhold, trenger du ikke å kjøpe noe for å få oppdateringen.

Jeg har et problem med en oppdatering.

Hvis du har problemer med å laste ned eller installere en oppdatering, kan du se løsning 2 ovenfor. Hvis du er koblet til Xbox Live, tømmer du systembufferen og prøver deretter å laste ned eller installere oppdateringen på nytt.

Obs!  Hvis det vises en feilkode når du prøver å installere en oppdatering, kan du gå til Feilkoder for systemoppdatering av Xbox 360.