Feilkode 0x80070070 vises når du installerer Adera: Episodes 1–5

Du ser følgende feilkode og -melding når du prøver å laste ned og installere Adera: Episodes 1–5:

Can’t download game or episode, error 0x80070070

Dette kan bety at datamaskinen ikke har nok ledig diskplass til at du kan installere spillet.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å frigjøre plass på harddisken der du prøver å installere Adera: Epsiodes 1–5. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du frigjør harddiskplass på datamaskiner som kjører Windows 8.1 eller Windows 8.1 RT, kan du gå til Tips om hvordan du frigjør diskplass på PCen.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x80070070 vises når du installerer Adera: Episodes 1–5, som du leste om, eller om et annet problem?