Feilsøke grafikk- og nedlastingsproblemer med Adera: Episodes 1–5

Når du får problemer med grafikk i eller nedlasting av oppdateringer for Adera: Episodes 1–5 i Windows, kan problemet skyldes en oppdatering som ikke ble lastet helt ned.

Løsninger

Løsning 1: Laste ned oppdateringer

1. Trykk Windows-tasten.
  2. Skriv inn Windows Update.
  3. Velg Se etter oppdateringer under søkefeltet til høyre.
  4. Klikk Kontroller nå-knappen på Windows Update-skjermen.
  5. Selv om det ikke ser ut som oppdateringer ble funnet, klikker du Vis detaljer.
  6. Installer eventuelle oppdateringer som ikke er installert, inkludert valgfrie oppdateringer.
  7. Trykk CTRL+ALT+DEL samtidig. Det vises et hvitt ikon nederst til høyre. Klikk ikonet, og velg deretter Start på nytt på menyen.

Hvis dette ikke løste problemet, må du kanskje avinstallere spillet og deretter installere det på nytt.

Løsning 2: Fjerne Adera: Episodes 1–5 og installere det på nytt

1. Gå til startskjermen, sveip ned på eller høyreklikk Adera: Episodes 1–5, og trykk eller klikk deretter Avinstaller.
  2. Trykk eller klikk Store for å åpne Windows Store.
  3. Trykk eller klikk Konto, og trykk eller klikk deretter Mine apper.
  4. Sveip ned på eller høyreklikk Adera: Episodes 1–5, og trykk eller klikk deretter Installer.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilsøke grafikk- og nedlastingsproblemer med Adera: Episodes 1–5, som du leste om, eller om et annet problem?