Feilsøking av Age of Mythology: Extended Edition

Oversikt

Har du problemer med Age of Mythology: Extended Edition? Se her for å finne løsninger på vanlige problemer.

På denne siden

Problemer med startprogrammet

Hvis du får problemer med startprogrammet, for eksempel at spillet lukkes uventet etter at du har trykket Play, kan du fjerne det fullstendig ved å følge disse instruksjonene:

1. Åpne installasjonsmappen for AoM: EE (C:\Programfiler (x86)\Steam\SteamApps\common\Age of Mythology som standard).
  2. Slett filen Launcher.exe.
  3. Finn filen aomx.exe, og endre navnet på den til Launcher.exe.

Dermed deaktiveres startprogrammet fullstendig når du åpner spillet fra Steam.

Grafikkproblemer

Du kan løse mange grafikkproblemer ved å sikre at du kjører de nyeste driverne for skjermkortet. Du kan finne dem på http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us eller http://support.amd.com/en-us/download. Kontroller at GPUen (skjermkortet) i PCen er kompatibel med Direct X 10 eller nyere.

Bekrefte spillbufferen

Mange feil og ytelsesproblemer kan løses ved ganske enkelt å bekrefte installasjonsfilene. Slik gjør du dette:

1. Høyreklikk Age of Mythology: Extended Edition i Steam-biblioteket.
  2. Gå til Egenskaper.
  3. Gå til Lokale filer.
  4. Velg Bekreft integriteten for spillbufferen…
    Obs!  Du må ha en Internett-tilkobling for denne prosessen.