Nedlastingsproblemer for Disney Fairies Hidden Treasures

Du må kanskje kjøre Windows Update hvis du har et problem med nedlasting av en episode av spillet Disney Fairies Hidden Treasures. Prøv løsningen nedenfor.

Løsning

1. Trykk Windows-tasten.
  2. Skriv inn Windows Update.
  3. Klikk Se etter oppdateringer.
  4. Klikk Kontroller nå i Windows Update-skjermbildet.
  5. Klikk Vis detaljer.
  6. Installer alle oppførte oppdateringer, inkludert valgfrie oppdateringer.
  7. Trykk Ctrl, Alt og Delete samtidig. Du vil se Slå av-ikonet nederst til høyre. Klikk ikonet, og velg deretter Start på nytt på menyen.

Hvis dette ikke løser problemet, må du kanskje avinstallere spillet og installere det på nytt. Du kan også gå til Microsoft Kundestøtte for nedlastings- og installasjonsproblemer her: Feilsøke problemer med en app.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Nedlastingsproblemer for Disney Fairies Hidden Treasures, som du leste om, eller om et annet problem?