Feil 0x80072EE2: Kan ikke laste ned spillet Disney Fairies Hidden Treasures eller en episode

Når du prøver å laste ned spillet Disney Fairies Hidden Treasures fra Windows Store, eller når du prøver å laste ned nye episoder av spillet, får du følgende feilmelding:

Feil 0x80072EE2

Denne feilen kan forekomme når det oppstår et avbrudd i datamaskinens tilkobling mens Windows Update kjører.

Løsning

Hvis Windows Update kjører, må du vente til oppdateringen er fullført før du kan laste ned Disney Fairies Hidden Treasures eller en episode av spillet. Se følgende Microsoft-støtteartikkel hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du løser dette problemet: Midlertidige tilkoblingsproblemer kan oppstå når du bruker Windows Update eller Microsoft Update.