Feil 0x80072EF1: Kan ikke laste ned spillet Disney Fairies Hidden Treasures eller en episode

Når du prøver å laste ned spillet Disney Fairies Hidden Treasures fra Windows Store, eller når du prøver å laste ned nye episoder av spillet, får du følgende feilmelding:

Feil 0x80072EF1

Denne feilen kan forekomme når det oppstår et avbrudd i datamaskinens tilkobling mens Windows Update kjører.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: La Windows Update bli fullført

Hvis Windows Update kjører, må du vente til oppdateringen er fullført før du kan laste ned Disney Fairies Hidden Treasures eller en episode av spillet. Se følgende Microsoft-støtteartikkel hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du løser dette problemet: Midlertidige tilkoblingsproblemer kan oppstå når du bruker Windows Update eller Microsoft Update.

Løsning 2: Tøm hurtigbufferen for Windows Store

1. Trykk Windows-tasten + R, eller dra fra nederst til venstre på skjermen for å åpne Kjør-vinduet.
  2. Skriv inn wsreset /n i Kjør-vinduet, og klikk deretter OK.
  3. Windows Store åpnes og viser følgende melding:
    Hurtigbufferen for Store ble slettet. Du kan nå se i Store etter apper.