Vanlige spørsmål om Minecraft: Wii U Edition

Denne siden har svar på vanlige spørsmål om Minecraft: Wii U Edition.

Obs! Du kjøper spillet ved å gå til Nintendo eShop på Nintendo Wii U-konsollen.

På denne siden

Hvorfor ser jeg firkanter («□») i Mii-kallenavnet mitt i spillet?

Når du spiller lokalt, vises Mii-kallenavnet ditt over spillerkarakteren din. Men hvis det brukes et tegn i kallenavnet som ikke støttes, for eksempel et japansk hiragana-symbol, vises «□» (firkanter) i navnet i stedet for tegn som ikke støttes.

Hvorfor er ikke e-håndboken på det samme språket som jeg valgte for spillet?

Dette er et kjent problem og e-håndbøker åpnes på språket du har valgt som systemspråk på Wii U. Du lam imidlertid finne en omfattende veiledning for hvordan du spiller spillet, i selve spillet. På hovedmenyen eller Pause-menyen velger du Help & Options og deretter How To Play. Her finner du et hav av informasjon, helt uten å gå ut av spillet.

Hvorfor ser jeg ikke Mii-favorittkarakterene mine i spillet?

Når du spiller i lokal flerspillermodus, kan spillere bruke Mii-ene sine i stedet for å skrive inn navn eller preferanser. Hvis du imidlertid vil at Mii-favorittkarakterene skal vises i spillet, kan ikke disse Mii-favorittkarakterene være koblet til noen eksisterende brukere eller Nintendo Network ID-er. Hvis Mii-favorittkarakterene er koblet til eksisterende brukere eller Nintendo Network ID-er, vises ikke disse Mii-favorittkarakterene i spillet.

Hvorfor ble vennene mine som spilte med meg på nettet, koblet fra Minecraft-spillet mitt da jeg skulle kjøpe nedlastbart innhold i eShop?

Dette er et kjent problem vi er klar over. For å unngå dette anbefaler vi at du kjøper nytt nedlastbart innhold før du begynner å spille med vennene dine på nettet.

Hvilken versjon av Minecraft er Minecraft: Wii U Edition?

Ved utgivelsen vil denne utgaven være nærmest versjon 1.6.4 i andre utgaver av Minecraft. Som med alle nye utgivelser av Minecraft må vi, fra et utviklerståsted, starte fra en kjent versjon av spillet og deretter oppdatere derfra. Vi fortsetter å oppdatere spillet så lenge du fortsetter å spille.

Hvordan starter jeg et flerspillerspill på delt skjerm?

Flerspiller er bare tilgjengelig når Wii U-konsollen bruker HD-modus, som krever at du kobler en HDMI-kabel eller Wii Component-videokabel mellom Wii U-konsollen og TV-en. Bare en Wii U GamePad og Wii U Pro-kontroller eller Wii U Classic Controller kan brukes når du spiller i flerspillermodus.

Trinnvise instruksjoner:

1. Start Minecraft, velg Play Game på hovedmenyen, og trykk på A-knappen.
  2. Velg Load eller Create for å spille.
  3. Mens du spiller og mens spillet vises på TV-en, trykker spiller to på +-knappen på Wii U Pro Controller (eller Wii Classic Controller) for å aktivere flerspillermodusen.

Obs! For å kunne aktivere flerspillermodus, kan du ikke spille spillet bare på GamePad (i modusen der TV-en er av). Hvis du spiller i modusen der TV-en er av, klikker du på ikonet for TV-modus i nedre høyre hjørne på GamePad-skjermen. Hvis du har gjort det riktig, skal det vises en Minecraft-blokk på GamePad-skjermen.

4. Spiller to velger en karakter og trykker på A-knappen.
  5. Spilleskjermen blir delt, og flerspillermodusen starter

Hvordan starter jeg et flerspillerspill på nettet?

Minecraft er et flerspillerspill som standard. Hvis du lager verdenen din som et Online Game (dette er et alternativ når du lager verdener), vises verdenen din for alle i vennelisten i Join-fanen når de velger Play Game.

Når venner blir med i spillet, vises verdenen også for de som er i vennelistene til vennene dine, hvis du har valgt alternativet Allow Friends of Friends i innstillingene for spillet.