Oppgraderingsrabatt for State of Decay: Year-One Survival Edition for Windows

Eiere av State of Decay på Xbox 360 kan oppgradere til State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows og få 33 % rabatt. For å kunne få rabatten må spillerne ha kjøpt State of Decay for Xbox 360 og bruke den samme aktive Xbox Live- eller Steamworks-kontoen når de foretar det digitale kjøpet for Windows på Steam.

Vanlige spørsmål

Hvordan får jeg rabatt på State of Decay: Year-One Survival Edition for Windows?

For å kunne få rabatten på oppgraderingen må du eie platen eller den digitale versjonen av State of Decay på Xbox 360 og ha den koblet til Xbox Live-kontoen.

Jeg eier State of Decay på Xbox 360, men ser ikke rabattilbudet. Jeg ser bare full pris. Hva er galt?

Pass på at du bruker Xbox Live-kontoen du bruker til å spille State of Decay på Xbox 360-konsollen.

Gjelder rabatten for plateversjonen av State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows?

Nei, rabatten gjelder bare for den digitale versjonen av spillet på Xbox One eller i Windows.

Hvor lenge varer rabattilbudet?

Rabattilbudet varer til 30. juni 2015.