Hjelp med State of Decay: Year-One Survival Edition i Windows

State of Decay er et spill for flere plattformer som er utviklet av Undead Labs og publisert av Microsoft Studios. State of Decay er tilgjengelig for Xbox One, Xbox 360 og Windows.

Få hjelp for State of Decay: Year-One Survival Edition

• Hvis du vil ha hjelp med Windows-versjonen av State of Decay, kan du gå til samfunnssiden på Steam.
  • Hvis du vil ha svar på vanlige spørsmål, kan du gå til forumsiden hos Undead Labs.

Spille State of Decay på tvers av plattformer

Det er ikke støtte for spilling mellom ulike plattformer i noen utgaver av State of Decay.