State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows

Oversikt over State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows

State of Decay: Year-One Survival Edition
Se videoer, prøv demoversjoner og finn ut mer om spilleopplevelsen, tillegg og hvordan du kjøper State of Decay: Year-One for Windows.

Hjelp med State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows
Finn ut hvor du kan få hjelp med spillet, og se hva som er forskjellen mellom State of Decay-versjonene på forskjellige plattformer.

Oppgraderingsrabatt for State of Decay: Year-One Survival Edition for Windows
Les om rabatterte oppgraderingspriser for personer som allerede har State of Decay på Xbox 360.

Trenger du mer informasjon? Se fellesskapet.
Gå til spillforaene våre hvis du vil vite mer om spillet, delta i samtalene i fellesskapet og finne svar på spørsmål som ikke blir besvart her.

Feilsøking av State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows

Tilkobling til Xbox Live fra PC
Feilsøking av problemer med tilkobling mellom PC og Xbox Live.

Feilsøking av ytelses- og stabilitetsproblemer i PC-spill
Feilsøking av krasj, frysing og lav ytelse i PC-spill.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med State of Decay: Year-One Survival Edition på Windows, som du leste om, eller om et annet problem?