Slik kjøper du musikk gjennom Xbox Music Store for Windows Phone 7

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om opphør av Zune.

Oversikt

I Xbox Music Store og Windows Phone Store finner du sanger, album, podcaster og mye mer å høre på. Noe kan du spille av, laste ned eller prøve gratis, vanligvis med et Xbox Music Pass, men de fleste elementene er også tilgjengelige for kjøp slik at du kan beholde din egen kopi. Kjøp elementer gjennom Windows Phone 7.

Slik kjøper du musikk

1. Start trykker du Musikk + Videoer.
  2. Flikk til Zune, trykk Markedsplass og deretter Musikk.
  3. Flikk mot venstre eller høyre, bla gjennom tilgjengelige sjangere, eller trykk Søk og skriv en sangtittel, en albumtittel eller et artistnavn.
  4. Når du finner musikken du er ute etter, trykker du den og trykker deretter prisen. (Du kan også trykke og holde inne elementet og deretter trykke Kjøp.)

Obs! Du trenger ikke et musikkpass for å kjøpe sanger eller album. Det kan imidlertid hende du trenger et musikkpass for å spille av musikk direkte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Om Xbox Music Pass.