Du kan ikke godta Zunes vilkår for tjenesten

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten.

Oversikt

Når du prøver å bruke Zune-programvaren, kan du ikke godta vilkårene for bruk av Zune (TOS).

Årsak

Vanligvis oppstår dette problemet når vilkårene for tjenesten endres eller når du har gjort endringer ved Zune-kontoen din.

Ting du kan forsøke

Prøv først følgende løsning for å løse problemet:

• Logg av alle Microsoft-kontoer (tidligere kalt Windows Live-ID), programmer og tjenester før du prøver å godta tjenestevilkårene på nytt.
  • Kontroller at du er korrekt logget på Microsoft-kontoen. Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, kan du tilbakestille passordet. Hvis det er en barnekonto, må du kontrollere at den har foreldresamtykke.

Se foreldrekontroll i Xbox 360-konsollen og programvaren Zune Musikk + Video hvis du vil ha mer informasjon om foreldrekontroll i Zune.

Hvis du fortsatt ikke kan godta TOS, kan du prøve disse løsningene:

Godta TOS på Xbox.com

Logg på Zune-kontoen på Xbox.com eller på Windows Phone, og sjekk om du kan akseptere tjenestevilkårene der. Slik gjør du det:

Xbox.com:

1. Besøk Xbox.com.
  2. Etter at du har logget på, godtar du TOS på nytt når du blir bedt om det. Hvis du lykkes, kan du prøve å åpne Zune-programvaren og fortsette det du drev på med.

Windows Phone:

Prøv å utføre et kjøp på Windows Phone og godta TOS der. Slik gjør du det:

• I Start, trykker du Marketplace. Når du finner et element du vil kjøpe, godtar du TOS. Hvis du lykkes, kan du prøve å åpne Zune-programvaren og fortsette det du drev på med.

Tøm historikken i Internet Explorer