Feilmeldingen Zune software doesn't support Windows Service Pack 2 (Zune-programvaren støtter ikke Windows Service Pack 2)

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten.

Oversikt

Når du prøver å installere programvaren Zune Musikk + Video på en datamaskin som kjører Windows 8, Windows 7 eller Windows Vista, får du følgende feilmelding:

SYSTEM UPDATES REQUIRED
Zune software doesn't support Windows Service Pack 2. To continue, click the link below to visit Windows Update to upgrade your operating system to Service Pack 3 or later.
(SYSTEMOPPDATERINGER KREVES. Zune-programvaren støtter ikke Windows Service Pack 2. Du kan fortsette ved å klikke koblingen nedenfor for å gå til Windows Update for å oppgradere operativsystemet til Service Pack 3 eller nyere.)

Du får denne feilmeldingen når Zune-programvaren feilaktig registrerer operativsystemet ditt som XP.

Løsning

Du løser dette problemet ved å laste ned Zune-programvaren, oppdatere datamaskinens kompatibilitetsmodus, og deretter installere Zune-programvaren på nytt.

1. Last ned Zune-programvaren på datamaskinen.
  2. Klikk eller trykk nedpilen ved siden av Lagre i dialogboksen nederst på skjermen, klikk eller trykk Lagre som, og lagre deretter filen på skrivebordet.
  3. Høyreklikk eller sveip filen ZunePackage.exe på skrivebordet.
  4. Klikk eller trykk Egenskaper i rullegardinlisten.
  5. Klikk eller trykk kategorien Kompatibilitet.
  6. Klikk eller trykk for å merke av for Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for under Kompatibilitetsmodus.
  7. Klikk eller trykk nedpilen, og velg deretter operativsystemet ditt.
  8. Fjern merket i avmerkingsboksen ved siden av Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for.
  9. Klikk eller trykk Bruk og deretter OK.
  10. Nå kan du installere Zune-programvaren. Du starter ved å dobbeltklikke eller sveipe filen ZunePackage.exe på skrivebordet.
  11. En rekke dialogbokser vises. Klikk eller trykk Run (Kjør), klikk eller trykk Yes (Ja), klikk eller trykk Accept (Godta), og klikk eller trykk deretter Install (Installer).
  12. Når du ser Software Installation Complete (Programvareinstallasjon fullført) i dialogboksen Zune, er programvaren installert.