Det er mindre tilgjengelig plass på Zune-spilleren eller Windows Phone 7 enn forventet

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten.

Oversikt

Når du bruker Zune-programvaren på datamaskinen til å kontrollere den totale lagringsplassen på Zune-spilleren eller Windows Phone 7, oppdager du at det er mindre tilgjengelig plass enn forventet.

Når du lar musepekeren hvile over det mørkegrå området av linjen som viser Reservert minne og annet innhold, finner du ut at mer av plassen der brukes enn forventet.

Obs! Avsnittet Reservert minne og annet innhold viser til nedlastede apper og spill og innhold som er lastet ned fra andre datamaskiner og kopiert til spilleren eller telefonen. Alt annet medieinnhold, som for eksempel musikk, videoer og bilder, fordeles på lagringsplasslinjen etter type. Her er et eksempel som viser musikk:

Obs! Den tilgjengelige plassen du har til rådighet, avviker fra eksemplene her. Lagringsplasslinjene for Zune og Windows Phone kan også ha et noe annet utseende.

Denne feilen oppstår vanligvis på grunn av en av disse grunnene:

• Det synkroniserte forholdet mellom datamaskinen og Zune-spilleren eller Windows Phone er endret.
  • Det synkroniserte forholdet på en annen datamaskin enn din egen er endret. I tillegg blir ikke andre medier som finnes på enheten din, oppdaget eller administrert av Zune-programvaren.
  • Du koblet Zune-spilleren eller Windows Phone 7 til en annen datamaskin, og du prøvde å synkronisere innhold fra programvaren til enheten som en gjest.
  • Du byttet alternativet for enhetssynkronisering fra Alle til Elementer jeg velger.
  • Det er tildelt mer plass til enheten din enn du ønsker.
  • Det er installert for mange apper eller spill på spilleren eller telefonen.