Rapportere uriktig informasjon som vises i Xbox Music Store

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om opphør av Zune.

Oversikt

Hvis du finner innhold i Xbox Music Store (også kalt Zune Marketplace) som ikke ser eller høres riktig ut, kan du opprette et foruminnlegg på Microsoft Community som beskriver problemet. Når vi ser innlegget, vil vi arbeide for å løse det med en gang.

Typer informasjon å rapportere

Her er en liste over typer problemer som vi kan løse:

• Skrivefeil i artistnavnet, albumnavnet eller sangtittelen
  • Feil album, video eller film.
  • Lydfeil (for eksempel at sanger slutter for tidlig eller for sent eller at du får feil sang)
  • Feil rettigheter (for eksempel at du kan forhåndsvise, men ikke kjøpe medieinnhold, du kan laste ned, men ikke spille av innhold direkte eller du kan spille av innhold direkte, men ikke laste det ned)
  • Feil utgivelsesdato
  • Problemer med filmanmeldelsen eller artistbiografien
  • Spor eller album som er tilordnet feil artist
  • Spor som mangler eller forvirrende sporoppføringer, som en sporrekkefølge på 1, 3, 2, 5, 4
  • Episode som mangler eller forvirrende episodeliste, som en episoderekkefølge på 1, 2, 6, 4, 5
  • Feil vurdering for foreldrekontroll
Slik oppretter du et foruminnlegg på Microsoft Community

Obs! Hvis du vil legge ut et innlegg på Microsoft Community, må du ha en Microsoft-konto. Hvis du ikke har en, kan du gå til kontoregistrering for Microsoft.

1. Gå til Zune forums på Microsoft Community.
  2. Øverst på siden velger du Ask a question (Still et spørsmål).
  1. Skriv inn teksten, og klikk deretter Ask.
  2. Du går til en side som har en liste over lignende spørsmål eller kommentarer. Hvis du vil fortsette, blar du nedover og klikker Post your question.

Hvis dette er første gangen du legger ut et spørsmål, må du logge på med Microsoft-kontoen, opprette visningsnavnet ditt og deretter godta reglene for god oppførsel.