Nettverksporter som brukes av Zune

Obs! Den 15. november 2015 ble Zune-tjenesten avsluttet. Dette kan føre til feil når du prøver å strømme eller laste ned innhold eller oppdatere tjenesten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om opphør av Zune.

Oversikt

Hvis du har en ruter som fungerer som brannmur, eller hvis du kjører programvare for brannmur fra datamaskinen din, må du kanskje konfigurere bestemte nettverksporter i brannmuren slik at Zune-programvaren kan kommunisere på korrekt måte.

For å dele media fra Zune-programvaren på en datamaskin til en Xbox 360-konsoll, må portene som er oppført i følgende tabell være tilgjengelig.

Port Protokoll
1900 UDP
2869 TCP
3074 TCP/UDP
10243 TCP
10280 UDP
10281 UDP
10282 UDP
10283 UDP
10284 UDP
15740 TCP

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer portinnstillinger i brannmuren, kan du se i dokumentasjonen som fulgte med den bestemte enheten.